BMW 9 serie 'Vision Future Luxury'

Hier vind je alle berichten weer terug die op het portaal worden gepost.

BMW 9 serie 'Vision Future Luxury'

Berichtdoor The Undertaker » Ma 21 Apr 2014, 15:20:23

Afbeelding

Dit weekend op de 2014 Peking Autoshow is de toekomst van BMW onthuld. Met het Vision Future Luxury model, ook wel de 9 serie genoemd, wil BMW aantonen hoe ze de toekomst in gaan met innovatie en exclusiviteit.
Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design beschrijft dit model als volgt: “We use visionary concept vehicles like the BMW Vision Future Luxury to show where we may be going with these themes in the future, and to give us new inspiration and motivation. The BMW Vision Future Luxury – with its innovative technologies and with meticulous precision and quality in every detail – takes our thinking on modern luxury a logical stage further.”

Afbeelding

De auto heeft een coupé achtige lijn gekregen, die veel doet denken aan de 6 serie Gran Coupe. De auto is geheel opgebouwd uit lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel, aluminium en titanium. Hierbij is geprobeerd om zoveel mogelijk onderdelen uit een stuk te creëren, om de onderdelen zo licht en sterk mogelijk te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de B-pillaar, deze is nu geïntegreerd in de stoel waardoor er maximale sterkte en ruimte voor de achterpassagiers ontstaat.

Afbeelding

Dit model is helemaal volgestopt met de nieuwste snufjes en innovaties die in de toekomst een weg zullen vinden naar de productiemodellen. De verlichting maakt gebruik van lasertechniek die tot 10x meer licht produceerd dan de huidige LED lampen. Om de bestuurder zo goed mogelijk van informatie te voorzien is de ConnectedDrive ontwikkeld die alle informatie in 3D toont. Het standaard instrumentendisplay is vervangen door een Heads Up Display met Augumented Reality dat voor extra informatie over de reis zorgt. Denk hierbij aan maximum snelheid, verkeersborden lezer, file informatie en nog veel meer. De achterpassagiers zijn voorzien met een geïntegreerde tablet die in contact staat met het ConnectedDrive systeem van de bestuurder. Hierdoor is het op de achterbank mogelijk om informatie over de reis, zoals afstand en tijd, mee te krijgen.

Afbeelding

Ondanks alle innovaties en futuristische ideeën is het interieur nog écht BMW. Alles is bekleed met leder en hout dat in de bekende organische vormen is gevouwen. De bestuurder bevindt zich nog steeds in de bekende cockpit waarin alle meters en informatiesystemen op de bestuurder gericht zijn.

Afbeelding

De BMW 'Vision Future Concept' geeft een kijkje in de toekomst van BMW. De rode draad die hierdoor heen loopt is een super veilige auto, waarbij luxe niet in het gedrang komt. Het wachten is nu op wanneer de innovaties terug te vinden zijn in de productiemodellen.
I don’t really know where I’m headed, just enjoyin’ the ride
Just gonna roll ’til I drop and ride ’til I die

Afbeelding
Gebruikers-avatar
The Undertaker
Redacteur
Redacteur
 
Berichten: 1244
Geregistreerd: Ma 27 Jun 2011, 16:33:38
Type BMW: BMW E36 318i cabrio

Advertentie

Re: BMW 9 serie 'Vision Future Luxury'

Berichtdoor Danny77 » Ma 21 Apr 2014, 16:00:55

Front 10 punten, achterkant misschien nog even wennen, suicide doors tja daar ben ik al altijd gek van geweest dus super.
Bedankt weer voor de leuke review. bmwfanok
Groeten Danny

Als ik Mercedes wil rijden bel ik wel een taxi
Gebruikers-avatar
Danny77
Moderator
Moderator
 
Berichten: 1181
Geregistreerd: Za 02 Jun 2012, 23:40:18
Type BMW: E39 M54B25

Re: BMW 9 serie 'Vision Future Luxury'

Berichtdoor mjizzle » Vr 01 Aug 2014, 12:49:42

front is zeker zeer mooi dikke 10+. wou dat ze de 7 serie is zo onderhanden pakte, dat is toch zoon saaie baksteen.
maar die achter kant is toch echt ff wennen, niet moeders mooiste.
Liever je vinger in een snee, dan een snee in je vinger
Gebruikers-avatar
mjizzle
Leerlingmonteur
Leerlingmonteur
 
Berichten: 59
Geregistreerd: Di 09 Okt 2012, 14:22:04
Type BMW: 318 IS coupe, 92' mauritius blauw

Re: BMW 9 serie 'Vision Future Luxury'

Berichtdoor CHILLIEBOYY » Za 16 Jan 2016, 20:00:09

Gaaf ding. Lijkt wel een beetje op een walvis van voren xD
Gebruikers-avatar
CHILLIEBOYY
 
Berichten: 0
Geregistreerd: Za 16 Jan 2016, 19:56:53


Terug naar Updates, Seen on social & Nieuws
Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron